tisdag, april 01, 2008

"Hippie-mode"

Jag älskar när det står t ex: "Veckans vill-ha skor" i tidningar, eller om det är annonser om skor. Jag klipper ut bilderna som jag hittar på skor och förvarar dessa i ett litet kuvert (det börjar bli proppfullt...). Ja, jag är lite galen, men vem är inte det?

Om du har missat Sofis Mode, som du får på köpet med aftonbladet varje vecka så tycker jag att du ska köpa en aftonbladet o få denna enkla bilaga på köpet, eller glid in på sofismode.se o kolla om det är något för dej.

Förässten, blommor, blommiga kläder, det är vad som gäller denna vår och sommar tillsammans med färgglada skor, stora halsband och dragkedjor. Jag har även fått nys om att "hippie-modet" är tillbaka, så ta fram dom gamla hippiebyxorna, damma av solbrillorna och införskaffa dej en ny skarf och sätt runt halsen =) Då ligger du på topp vill jag lova! Kan ioförsej inte lova att ingen kommer skratta åt dej, men det är ju mode!?? Sjukt egentligen, hur allting ligger till....

Oh, my God!
Bläddrar precis i Sofis mode, och vet ni vad jag hittar.......? Ett par skor som är "vårens 33 bästa skoköp", and guess what.. JAG ÄGER DOM SKORNA!!! cooolt. Nu är jag en väldigt stolt sko-ägare till skorna, som jag faktiskt fick av min älskade sambo Pär, (tack älskling, du är underbar. och inte bara för skorna, utan för att du bara är det!!!!).

Då kan jag förässten också passa på att tipsa om Pärs helt underbara musik: http://www.pareiksson.com/ , gå in och lyssna, finns liveklipp och lite smått å gott =)

/Emma

Gucci

Skor, mode. Vad mer behöver jag säga? Det är väl nästan (känns det som) varje flickas dröm att arbeta med någonting inom mode. Jag valde det lite enklare alternativet.. BLOGG!

Emma Svensson, Ludvika i Dalarnas län. HEJ!
Som ni ser på denhär bilden så är det ju ett par skor, Gucci, som följer planen till årets mode, gladiatorskor och snörningar av alla dess slag, eller hur? Skor, jag älskar skor, och dessa är ett par av mina favoriter! Kommer ju aldrig ha råd med dom dock, men jag kan väl fortfarande tycka att dom är snygga, för det gör jag!

Skor skor skor. Tja, å andra sidan kan det bli för myket snack om skor. Folk man pratar med kan kläcka ur sej "ja men det är ju ganska onödigt att köpa en massa skor när vissa inte ens har skor.....", visst jag håller med, men jag kan ärligt tycka och tillägga att det finns säkerligen nån "hobby" eller nånting som du/ni håller på med eller liknande som också kan komma till ett sådant ämne.

Det är en tragedi, för det kommer alltid finnas fattiga, sjuka, föräldralösa barn över hela världen, och det är jättesynd...

/Emma.