tisdag, december 30, 2008

Bananasplit...

Julen var här en stund, sen försvann den, lika snabbt som den alltid gör. Snart är den här igen =) Man måste tänka positivt, always.

Jag har haft en underbar jul, även om den inte var med familjen i Sverige och med Pär hemma i L-a... Firade min underbara jul med farmor, mormor, moster, "morbror", kusiner och morbrors föräldrar. SUPERMYSIGT! Tomten hälsade på tillome. (Det kändes mer läskigt när man inte visste vem som skulle va tomte..)

Jag fick massor med underbara prylar. Kläder, väskor, skor, smycken, köksredskap m.m. Superbra! TACK! <3

Av Pär fick jag min efterlängtade BLENDER! YESSSSS. Nu blir det Smoothies till frukost varje dag :) MUMS! Fick en underbar klänning av Pär oxå som han lurade mej att han inte hade köpt, men så fick jag den iallafall!! :D Haha, du din ;P <3

Har jobbat en massa på lovet oxå och tjänat lite extrakosing, även om jag fick en hel del i julklapp =). Jobbade 11 timmar en dag... Phuh, då var jag trött kan man säga..

Just nu sitter Pär o Simon och leker me nån låt som Simon har gjort och Pappa sitter breve mej i soffan o spelar vacker musik =) KUL! Snart blir det nog chips o läsk o film. Gooosigt!

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

/Emma, p.s Bilden är från Lusserocken i Bergahallen 12/12-08 tagen av Johan Sörensen.