måndag, april 21, 2008

9

Nu är det bara 9 dagar kvar tills jag blir myndig! Yehuu. 18 år.. Ojoj =) Grillfest hos mina föräldrar i deras nya hus och massa folk. MYYYYS! Hihihihih. Underbart underbart. Hoppas på bra väder bara! =)

Imorgon ska jag till Smedjebacken och rensa ur det sista i källaren så att mina föräldrar kan flytta snabbare =) haha! Dom är lite sega med flytten kan man säga.

Uuuha vad det är skönt med sommarsol, även om det inte är sommar ännu. As-skönt verkligen! Helt underbart. Man får lust att lägga sej vid stranden och gäsa flera timmar i streck.

Jag hoppas på en solig sommar, hoppas också på en utlandsresa med min gull Pär. Om man får råd efter man har jobbat ioförsej.. Kanske inte blir så mycket i lön, å skattavdragning och bajs hit och dit. Sen kanske det visar sej att man inte får åka om man "bara" är 18. Vad som helst kan ju ploppa upp. Drygt isåfall, men då får jag väl nöja mej med våran fina svenska sommar..

Skorna på bilden är ifrån Manolo Blahnik, kostar ca 450$... Vilket är ca 3000kr, men det skulle det lätt vara värt om man hade tillgång till sådana pengar! Skitsnygga verkligen. Och säkert helt underbart sköna också. (Varsågod Maria, här har du en bild på ett par skor som var så längesen! HAHA.)

/Emma