lördag, december 12, 2009

Juletid

Snart är det jul. Hujjj. Jag är trött.. har handlat julklappar idag. Så jävla tråkigt o vara fattig och inte kunna köpa julklappar till alla nära och kära.. jävla skit! Jag är lite trött på allt idag tror jag. Och inte kommer jag hinna va med pär nå mycket alls fram tills julafton. Han kommer hem sent på kvällen den 23e... :/ trist.

Idag har vi ju iallafall (som jag sa tidigare) köpt julklappar, eller JAG, har köpt julklappar. Sen har vi kalasat hemma hos Pärs mormor (grattis Ruth på 85-årsdagen på onsdag) med te och fikabröd. Mums!

Nu slår jag igen ögonlocken en sväng och tycker synd om mej själv (helt utan anledning).

Hej
/Emma

fridhems..

Denna gitarr som heter LTD (Living The Dream?) är ju faktiskt väldigt snygg!

- Idag var det sista dagen för mej som praktikant på Fridhems Blommor i Smedjebacken.. Fy sjutton vad jag kommer sakna er underbara tjejer! Tack så otroligt jävla mycket för allt ni gjort för mej. Ni har hjälp mej genom allt. Jag skulle inte ha klarat detta utan er ska ni veta.. Ni är bäst!

Idag har jag hittat på en massa annat bus också! Lekt med kära Familjen Morgenstern, Sabina, Daniel och lillkillen Anton som blir snyggare för var dag som går <3> Älskade gudson vad du är fin!

Det känns som att det är dags för mej att bli vuxen nu, och inte bara i ord, utan verkligen bli vuxen.. eller, tja.. snart iallafall! Jag kommer att flytta till Stockholm inom en snar framtid, och det känns jävla skrämmande.. Uhhh.. Vuxen? Njae.. Inte så jävla sugen på det va? Ansvar.. Hur fungerar det?

Sen har jag ett otroligt sug på att skaffa mej en sproilans ny iPhone. Men frågan är väl bara när man skulle kunna göra det? Jag hoppas iallafall på ett jobb på Åhléns City, som jag inte är långt ifrån (?). Men jag vill ju jobba som florist oxå... Ahh, ok jag böt samtalsämne ganska hastigt där.. Men det jag ville komma till var iallfall att jag vill ha ett jobb som betalar ut ganska bra i månaden så jag har råd och skaffa mej en ny tele... Min lägger av när som helst..

TJENA!
/Emma