onsdag, april 02, 2008

Favorit

Måste bara säga att, varje gång jag loggar in på bloggen och kollar hur många som har läst min bogg så blir jag glatt överraskad! Det ökar lite grann hela tiden =) TACK!!

Ni får jättegärna säga till alla era vänner och övriga att läsa min blogg och se ifall dom tycker det är läsvärt eller inte, och om inte, då är det så.

Läste precis lite i "Blondinbella"s blogg, ni vet, tjejen som har flest läsare i hela Sverige. Måste erkänna att jag blir lite avundsjuk...Tänk om det var jag...Men shit vad kul för henne, måste känna toppen!! Hon har nästan 300 000 läsare i VECKAN!! Herregud...

/Emma

Kultur

Idag kära vänner var jag och min älskling Pär i Borlänge för att gå på Mattias "IA" Eklunds clinic, vilket var väldigt häftigt. Han är en cool kille som snackar en hel del om en massa saker och spelar väldigt bra el-gitarr, (hans gitarr på bilden, "Appelhorn", snygg va?). Fick hans autograf!! =)

Kom precis hem från jobbet. Är florist som inte alla vet, och jag fick ett bra tips idag från min vän Daniel "fjonti" Morgenstern att jag skulle lägga upp liknande "veckans blomtips", fast jag tror att jag inte har regelbundna tips, utan lite hipp som happ, (tipsen kommer längst ner i inläggen jag skriver).

Köpte skor idag. HAHA! 200kr, lätt värt. Åhléns faktiskt.. Har aldrig köpt skor där, men nu hittade jag ett par söta vita "sommar" skor som ja ska ha senare. Jättefina och jättesköna.

Idag tänkte jag på en sak... Om man är blivande florist som älskar att skriva, sjunga, köpa skor och vara med sin underbara sambo, behöver man mer då? Finns det någonting mer i livet, eller är det bara så att det är meningen att man ska gå upp varje morgon, pallra sej till jobbet, äta, jobba, gå hem, skriva blogg och glo lite på tv, sova, gå upp, pallra sej till j....Jag tror ni fattar vad jag menar. Och jag är säker på att jag inte är den enda som tänker på saker som dehär. Tänk mindre.. Du har det bra!

Veckans blomtips.

* En enkel solitär bukett för ca 150kr. Enkelt i en vas nu till våren. Det piggar upp både stämmning och humör.

/Emma