torsdag, april 17, 2008

SKÖNT!

Åhhh nu är det snart helg igen. Fy tusan vad underbart.

Kanske ska till Daniel & Sabina mot kvällskvisten. Ops! Får ju inte glömma att lille Anton bor med dom nu oxå. Ååh, gulle Anton, så söt. =)

Har jobbat idag, kom hem runt ett. Stått och hållt på med bud hela dagen =) KUL! Men nee, det är så jobbigt när det kommer en kund och så frågar man om hon/han behöver hjälp å den tittar konstigt på en. Sen kommer någon av mina "kollegor" fram och så börjar kunden prata me henne istället... Såå jobbigt. Förstår dom inte att jag också jobbar där? Att jag också kan en massa saker? Och om det är någonting som jag inte kan så frågar jag ju bara någon av mina "kollegor".. Hmpf..Drygt!

Jag vill flytta till hus. Verkar så mysigt att ha ett eget hus och sköta hand om. Som ett litet barn! Med trädgård och blommor överallt. En liten damm kanske. Ååh vad mysigt.

Nu börjar sommaren närma sej med stora steg. Är så jättefint och soligt här hemma idag! Och även om det är lite kyligt så får man bara lust att sätta sej i solen med en jättestor glass med lakritsströssel på och njuta.

Jippie, snart är det dags för Idol-audition i Stockholm. Det är bara 9 dagar kvar, plus att det bara är 13 dagar kvar tills jag blir myndig! Yehuu. =D

Skorna som är rätt denhär säsongen är "gladiator-skor" med en massa snörningar, och jag fattar inte!! Hur kan man tycka att någonting sådant är fint? Aja, inget fel med det såklart.

Gulle Pär, min älskling. Jag är så himlans kär i dej!

Veckans Blomtips:

* En kruk-hortensia. Finns i olika storlekar. Liten kostar runt 60:- och stor runt 200:- Ställ den lagom ljust och vattna den så att den aldrig är torr, för då dör den. När blommorna ruttnar (efter några månader) så klipp bort dom, det kommer nya! =D

/Emma