lördag, april 12, 2008

Trött

Kom hem runt halv 5, 5 imorse. Upp och jobba 09.15. TRÖTT! Har sovt från ca 14.30 tills nu, 19.43 =) SKÖNT.

Det gick bra på Emergenza, VI KOM VIDARE TILL FINALEN !!! Fyfan vad vi är bra!!! :D :D :D Tack till alla er som följde med och röstade på oss, (vi hade två nästan fulla bussar med oss till Fryshuset) och tack till alla andra som oxå röstade på oss!

Oooh, det var så himla nervöst att stå där när Martin räknade banden från nr 10 och uppåt. När han kom upp till nr 5 så sa han nånting i stil med: "Det här bandet har rest långt" och blablabla. Jag var säker på att det var vi. MEN VI KOM TVÅA! 167 röster fick vi :D Och vi var, tekniskt sett, 3 röster ifrån ettan (eftersom pappa glömde lämna in sin röstsedel................)!

På hemvägen käkade vi i Bålsta på Shell-macken. Ni vet, den som har blivit rånad typ 1000 gånger och har en lucka på ca 1dm där man beställer! Haha. Stackare, det var bara en kille som jobbade där.. Stackarn.

Nu ska vi åka till Smedjebacken till mina föräldrar och käk 40kg godis och kolla på Bingolotto tillsammans med Pappa, mamma, Tim, Muffin och Farmor. Gulle Fanni (farmor) som åkte ända från Åland för att kolla på oss :D TACK !

Pär. Du var bäst igår! Det är du alltid! GRYMM!! Och jag älskar dej mer än... ALLT. Så lycklig jag är som har dej vid min sida. Jag älskar dej!

/Emma