torsdag, april 03, 2008

Kreativ

Körde bil idag på T.E:s Trafikskola i Ludvika. 2a gången och tredje gången jag körde! Det är så jädrans kul att köra bil så det finns inte!! Varför har ingen berättat detta för mej?... Tommy är en skitbra lärare, känner honom sen tidigare med tanke på att det är mina kusiners pappa och han brukar vara med när vi firar jul osv =) Hyvens karl.

Käkade Big Mac idag och kom på att jag har gått upp i vikt rejält.. Kanske skulle lägga ner dom otroligt flottiga burgarna och börja träna, men varför? Det är ju så gott! Skit samma om ja blir lite rultig, det är ju inte hela världen =)

Pär mitt hjärtegull. Kul att du äntligen blev nöjd med din nya mix på "Somewhere". Hoppas du håller dej nöjd oxå så inte Beckman blir ledsen! (HAHA!) Pär, jag älskar dej.

Trummisen i bandet håller på att göra en matlista till mej, alltså han skriver ner vad han äter varje dag i en hel vecka, och sedan publicerar jag detta i bloggen för att se allas reaktioner. Kul va? Det tycker jag iallafall.

Solade idag oxå, jätteskönt. Matilda vännen, du glömde bort att komma o sola med mej.. Visserligen glömde jag påminna dej oxå, men iallafall. Ååh, Matilda. Gullegumman. Så glad att du hittat en karl som gör dej gladare än jag någonsin sett dej. Känns riktigt skönt. Men glöm inte bort dina vänner! (och med dina vänner menar jag såklart, MEJ!)

/Emma,
p.s Kransen på bilden har jag skapat med mina egna händer!