onsdag, juli 23, 2008

Åland, sköna Åland.

Det är så härligt att vara på åland. Jag har nog blivit beroende tror jag.. Har pendlat fram och tillbaka nu säkert 5 ggr. Sitter nu i Cityterminalen och väntar på min buss hem som går kl 17.00. Men det blir Åland igen! Åker tillbaka på Tisdag.

Spelning imorgon. Daldansen, om du vet vad det är ? 20.00 om jag inte minns fel entrar vi scenen. Det är inträde och saker, men jag minns tyvärr inte hur mycket. Det är Pär som har koll på detdär.

Onsdagen den 30/7 är det release för skivan "with faded lights" på Pub Bastun på Åland, Mariehamn. Har du vägarna förbi, stanna och kika!! Insläpp 21.00 =) Härligt! Äntligen klart. Det sitter affisher lite här och var i Mariehamn så det är bara o kika där annars. Hihi.

Åland är såååå mysigt. Kan inte sluta tänka på det ju! Synd att jag måste hem, och att Pär inte var med denna gång. Men han och bandet hänger ju med nästa vecka, eftersom vi har spelning (vad annars?).

Nej nej, nu ska jag gå och fixa biljetterna till bussen så jag inte missar den. Ha en fortsatt trevlig sommar. Vi hörs!!

/Emma, p.s ser ni varför jag älskar åland?